Filtrera på

  • 159,00 kr - 3 099,00 kr

Tunikor

Tunikan är ett perfekt plagg när klänningen känns "lite för fin". Vi har ett brett sortiment av tunikor som både är bekväma och väldigt användbara - till vardags och även till fest. En tunika passar lika bra till ett par leggings till vardags, och ett par lårhöga stövlar på fest. Eller varför inte matcha med Dina coatade byxor och en snygg väska. Oavsett tillfälle finns det en tunika som passar - man är aldrig "underklädd" i en tunika helt enkelt. Vi har säsongens trender så som volangärmen, blandat med tidlösa klassiker.
Både enfärgade och mönstrade - det är ditt val.
Det finns även modeller för alla kroppar, modeller som framhäver eller döljer - helt enligt Dina önskemål. Vi har tunikor i många olika material, oavsett om Du vill ha exempelvis polyester, viskos eller naturmaterial som bomull så finns här något för Dig.
En enfärgad tunika matchar man enklast med ett snyggt skärp i midjan, en handväska och ett par ballerinaskor - en look som passar både på jobbet och när man är ute med vänner på stan.
Den mönstrade tunikan kräver inte lika mycket asseccoarer, det kan räcka med ett snyggt armband och ett par tights. Tunikan är ju dessutom smidig att variera på det sätt att den fungerar lika bra som topp till ett par byxor som till ett par strumpbyxor.
Blädda bland varumärken som Elvine, Capri Collection, CellbesMasai och Odd Molly för att hitta just Din favorit.

Det finns 26 produkter.

Visar 1-24 av 26 objekt

Aktiva filter

Visar 1-24 av 26 objekt