Jeans

Få plagg är lika tidlösa och användbara som jeans. Det är troligtvis en sak som de flesta av oss kan enas om, att ett par jeans är ett plagg som alla behöver ha i sin garderob.  Jeans för dam går att kombinera på så otroligt många sätt och är därför lika bra både till vardags som till fest.

Jeans för dam för alla tillfällen

Välj till en snygg blus för finare tillfällen, eller kombinera med en fin stickad tröja till vardags. Har du ett par trashade jeans? Matcha dina slitna jeans med en oversized t-shirt och ett par boots för en cool look, eller kombinera dina flared-jeans med en klassisk skjorta för en elegant look på mötet eller jobbet. Tiger of SwedenGarciaOnly, Levis Jeans och Vero Moda är bara ett urval av alla de varumärken du hittar här. Kort sagt; oavsett din budget har vi jeans för alla tillfällen.

Fler passformer och storlekar

Här nedan finner du ett brett urval av olika passformer, färger och storlekar, från korta jeansshorts till svarta jeans. Vill du ha ett par stentvättade, ett par med mycket stretch eller kanske ett par med låg midja? Oavsett dina önskemål har vi samlat ett stort sortiment med klassiska jeans blandat med säsongens trender. Och du - vi fyller på dagligen.

Välj dina favoriter här nedan – vi utför snabba leveranser.

Det finns 45 produkter.

Visar 1-24 av 45 objekt

Aktiva filter

Visar 1-24 av 45 objekt