Lista på produkter efter tillverkare GANT

GANT är ett stort klädesföretag som drivs av en enkel idé: att aldrig sluta lära sig nya saker. Märket grundades år 1949 när Bernard Gantmacher startade ett skjorttillverkningsföretag i collegestaden New Haven i Connecticut. Bernard Gantmachers och hans söner Marty och Elliots hängivenhet för kvalitet med ett sinne för stil och affärer visade sig vara en vinnande kombination.

Modern design för alla tillfällen

Det perfekta fallet, hällan, motvecket, kragknappen bak och knappfliken är signaturdetaljer i Gants plagg. Innovation är nyckeln för ett företag som ligger före sina konkurrenter. Varumärket har alltid haft en modern design på sina kläder, med en avslappnad och samtidigt elegant stil. Ett uppklätt fritidsmode är det som beskriver kläderna bäst där man kan vara säker på att de passar bra till många tillfällen.

Från skor till klänning - för herr & dam

Vi erbjuder ett brett sortiment av kläder från Gant, både för herr och dam. Unna dig själv en tröja eller ett par skor, köp en mössa till vintern, gör dig redo för hösten med en snygg jacka, investera i ett par välsittande skjortor eller t-shirts, köp en klänning inför semestern, kort sagt har vi något för alla. Med snabba leveranser och fri frakt över 700kr kan du vara säker på att vi är det rätta valet när du vill ha snygga och prisvärda kläder från Gant.

Välj dina favoriter här nedan.

Det finns 158 produkter.

Visar 1-24 av 158 objekt
Visar 1-24 av 158 objekt