KÖP- & LEVERANSVILLKOR

 

Häggströms Modehus AB org nr 556278-3554 bedriver näthandel och har även en fysisk multibrandbutik i Lögdeå. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt eventuella prisfel som kan uppkomma. Kontakta oss gärna om Du har frågor kring lagersaldo eller om en eventuellt slutsåld vara går att efterbeställa.

 

I priserna ingår 25% moms. Avtalet mellan oss och dig som kund ingås när Du godkänt Din beställning.

 

Vi skickar ut en orderbekräftelse till dig via e-post.

 

För kunder under 18 års ålder krävs målsmans tillstånd (fylls i när Du kommer till kassan).

Vid frågor som rör vår webshop kan du maila webshop@haggstromsmodehus.se eller ringa: 0930-765051

 

Leverans

 

Vi levererar endast inom Sverige och beräknad leveranstid är 2-7 postdagar.

 

Beställningar

 

Häggströms Modehus har fri frakt på alla ordrar över 399:- (ordrar under denna summa kostar 39:- i frakt) och de skickas med Postnord.

Vi bjuder på fria byten så att du kostnadsfritt kan byta dina varor. Vid retur dras en returfrakt på 49:- när vi gör din återbetalning.

 

Vi rekommenderar att du anger ditt mobilnummer när du lägger din beställning så du får postens avi som ett SMS. Detta skickas till dig samma dag som leveransen ankommer till utlämningsstället och gör att du kan få din beställning fortare.

 

För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 300:- som täcker kostnader för outlösta paket.

 

Återköp, byten & reklamationer

 

Som kund hos oss på Häggströms Modehus har du alltid 14 dagars öppet köp från att du mottagit leveransen. Detta förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i originalförpackning och ursprungligt skick med alla etiketter kvar. Vi har alltid fria byten och du får med en returfraktsedel i ditt paket.

 

Vi har bytesrätt i 30 dagar och då får du antingen byta varan eller tillgodo.

 

Om du väljer att returnera din order står du som kund för returfrakt och den betalar du in på din originalfaktura. Vi korrigerar den så fort returen nått vårt lager.

 

Retur

 

Vill du returnera varan? Skicka tillbaka varan i originalskick i påsen/kartongen vi skickat den i tillsammans med retursedeln du får med och använd vår returfraktsedel som finns i paketet.

 

Vid retur står du för returkostnaden på 49:- så den dras av i efterhand vid återbetalning på din beställning.

 

Gör så här:

 

* Fyll i retursedeln och lägg den i returpåsen tillsammans med varan

* Paketera produkten/produkterna väl så att de kommer fram till oss så som vi skickat dem

* Tejpa fast returfraktsedeln på paketet

* Lämna in paketet hos ditt postombud

* När paketet når oss för vi en återbetalning via Klarna

Byten

 

Vi har alltid fria byten med fri returfrakt.

 

Vid ett vanligt byte skickar du tillbaka varan du önskar byta och fyller i vad du vill byta till på din retursedel. Observera att den nya varan måste kosta lika mycket eller mindre än du returnerar. Vill du byta till en dyrare vara går det bra att göra ett snabbyte.

Snabbyte - Om du vill göra ett snabbt byte kan du lägga en ny beställning på det du vill byta till. Skicka sedan tillbaka varan och fyll i att du gjort ett snabbyte så står vi för returfrakten.

Returfraktsedel medföljer i paketet.

 

Reklamation/fel vara

 

Reklamerar du din vara p.g.a skada eller att vi felexpedierat dig kan vi ersätta dig med en ny vara eller ge full återbetalning.

 

Är din vara en reklamation står självklart vi för eventuell frakt- och fakturaavgitft.

Kontakta alltid Häggströms Modehus på webshop@haggstromsmodehus.se innan du returnerar varan.

 

Återbetalning:

 

Kortbetalning - Vid återbetalning sätter vi tillbaka varuvärdet minus en returfraktkostnad på 49:- till samma kort du betalade med.

 

Faktura – Har du valt att betala med faktura men inte betalat den ännu använder du den ursprungliga fakturan vid eventuell betalning. Direkt vi fått din retur korrigerar vi fakturan och återkommer med den korrekta summan du ska betala till din mail. Är din faktura redan betald skriver du dina bankkontouppgifter på retursedeln så görs en återbetalning till ditt bankkonto.

 

Betalsätt

 

 

Betala tryggt och smidigt med KLARNA:

 

* Konto/Kreditkort

 * Faktura 30 dagar–  Handla nu – betala efter leverans!

Få alltid hem varan innan du betalar den.

Betalningstid – Alltid 30 dagar.

Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter.

Alltid 14 dagars ångerrätt.

Ingen kostnad vid faktura 30 dagar

* Delbetalning

* SWISH

 

Reservation

 

Vi reserverar oss för förändringar i sortimentet, prisändringar, slutförsäljning av varor. Häggströms Modehus förbehåller sig rätten att justera ev priser och prisfel. Vi kan inte ge någon garanti på att bilderna på plaggen återger varans verkliga utseende och färg.

 

PUL

 

Vi behandlar all information enligt PUL (personuppgiftslagen). Betalnings och personuppgifter registreras genom säkra sidor på nätet

 

Force Majeure

 

Det innebär att det finns omständigheter som  frigör Häggströms Modehus från att fullgöra viss förpliktelse från ett avtal. Dessa omständigheterna innefattar krig, krigsliknande händelser, inbördeskrig, revolution eller uppror eller på grund av myndighets åtgärd, strejk, lockout, blockad eller liknande händelse.

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.