Menu

Köp- & Leveransvillkor

 
Häggströms Modehus AB org nr 556278-3554 bedriver näthandel och har även en fysisk multibrandbutik i Lögdeå. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt eventuella prisfel som kan uppkomma. Kontakta oss gärna om Du har frågor kring lagersaldo eller om en eventuellt slutsåld vara går att efterbeställa.
 
I priserna ingår 25% moms. Avtalet mellan oss och dig som kund ingås när Du godkänt Din beställning.
 
Vi skickar ut en orderbekräftelse till dig via e-post.
 
För kunder under 18 års ålder krävs målsmans tillstånd (fylls i när Du kommer till kassan).
Vid frågor som rör vår webshop kan du maila webshop@haggstromsmodehus.se eller ringa: 0930-765051
 

Leverans

Vi levererar endast inom Sverige och beräknad leveranstid är 2-7 postdagar. 
 

Beställningar

Häggströms Modehus skickar alla paket över 700:- fraktfritt med Posten, under denna summa blir det en fraktkostnad på 49:-.
Vi bjuder på fri returfrakt så att du kan pröva dina kläder i lugn och ro hemma.
 
Vi rekommenderar att du anger ditt mobilnummer när du lägger din beställning så du får postens avi som ett SMS. Detta skickas till dig samma dag som leveransen ankommer till utlämningsstället och gör att du kan få din beställning fortare.

För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 300:- som täcker kostnader för outlösta paket.
 

Återköp, byten & reklamationer

Som kund hos oss på Häggströms Modehus har du alltid 14 dagars öppet köp från att du mottagit leveransen. Detta förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i originalförpackning och ursprungligt skick med alla etiketter kvar. Vi har alltid fri returfrakt och du får med en returfraktsedel i ditt paket.

Vi har bytesrätt i 30 dagar och då får du antingen byta varan eller tillgodo.

Om du väljer att returnera din order står du som kund för eventuell fakturaavgift (även fraktavgift om du inte handlat fraktfritt men returfrakten står vi för) och den betalar du in på din originalfaktura.
Vid byte/reklamation kontaktar du: webshop@haggstromsmodehus.se
 

Retur

Vill du returnera varan? Skicka tillbaka varan i originalskick tillsammans med retursedeln du får med och använd vår returfraktsedel som finns i paketet.
 

Byten

Vid byte av vara tar du kontakt med oss på Häggströms Modehus på webshop@haggstromsmodehus.se. Vi hjälper dig då så du får byta till rätt vara!
Returfraktsedel medföljer i paketet.
 

Reklamation/fel vara

Reklamerar du din vara p.g.a skada eller att vi felexpedierat dig kan vi ersätta dig med en ny vara eller få full återbetalning.

Är din vara en reklamation står självklart Vi för eventuell frakt- och fakturaavgitft.
Kontakta alltid Häggströms Modehus på 0930-30585 eller webshop@haggstromsmodehus.se innan du returnerar varan.
 

Återbetalning:

Kortbetalning - Vid återbetalning sätter vi tillbaka varuvärdet till samma kort du betalade med.
  
Faktura – Har du valt att betala med faktura men inte betalt den ännu använder du den ursprungliga fakturan och betalar fakturaavgift, eventuell fraktkostnad samt eventuellt belopp för det du valt att behålla, det kommer ingen ny faktura till dig. Är din faktura redan betald får du en återbetalning via Ecster med ordervärdet minus fakturaavgift och eventuell fraktkostnad.
 

Betalsätt

Konto/Kreditkort -  Häggströms Modehus accepterar  VISA & MasterCard vid betalning.
 
Faktura –  Handla nu – betala efter leverans!
Få alltid hem varan innan Du betalar den.
Betalningstid – Alltid 14 dagar.
Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter.
Alltid 14 dagars ångerrätt.
En avgift på 49:- tillkommer vid betalning mot faktura.
 

Reservation

Vi reserverar oss för förändringar i sortimentet, prisändringar, slutförsäljning av varor. Häggströms Modehus förbehåller sej rätten att justera e v priser och prisfel. Vi kan inte ge någon garanti på att bilderna på plaggen återger varans verkliga utseenede och färg.
 

PUL

Vi behandlar all information enligt PUL (personuppgiftslagen). Betalnings och personuppgifter registreras genom säkra sidor på nätet
 

Force Majeure

Det innebär att det finns omständigheter som  frigör Häggströms Modehus från att fullgöra viss förpliktelse från ett avtal. Dessa omständigheterna innefattar krig, krigsliknande händelser, inbördeskrig, revolution eller uppror eller på grund av myndighets åtgärd, strejk, lockout, blockad eller liknande händelse.