OM HÄGGSTRÖMS MODEHUS

Häggströms Modehus - Norrlands största modevaruhus

Häggströms modehus startades 1922 och har under åren utvecklats från ett skrädderi till modebutik och nu till ett stort modevaruhus på två våningar och hela 2300 m².

Vi är ett tredje generationen familjeföretag men har även en delägare i Peter Forsberg som tror starkt på vårt koncept. Häggströms Modehus ligger beläget i den lilla byn Lögdeå utanför Nordmaling och är omgivet av en idyllisk miljö såväl sommar- som vintertid.

I vår butik hittar ni 10.000-tals märkesvaror till bra priser och så även på webben. Vi har allt i från dam- och herrkläder till barnavdelning och skor. Allt för att kunden ska få sin maximala shoppingupplevelse.

I butiken finner ni även Hildas café där vi serverar lättare luncher, gott fika och glass. Man kan även passa på att ta en paus under shoppingrundan i en av våra sköna fåtöljer med en tidning eller fotbollsmatch.

I vår webshop kan ni handla tryggt och säkert hemifrån med flera olika betalningsalternativ hos Klarna. Vi har snabba leveranser, bra priser och fri frakt över 49:- samt fria byten (vill du returnera en vara kostar det 49:- i retutfraktavgift). Vår kundtjänst finns alltid där för dig och vi svarar oftast inom 24 timmar på: webshop@haggstromsmodehus.se

Varmt Välkomna till Häggströms i Lögdeå!

 

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.