Häggströms Modehus - Norrlands största modevaruhus

Häggströms modehus startades som företag redan 1922 och har under åren utvecklats från ett skrädderi till ett modevaruhus på två våningar och hela 2300 m². Vi är ett familjeföretag inne på tredje generationen men har även en delägare i Peter Forsberg som tror starkt på vårt koncept. Häggströms Modehus ligger beläget i den lilla byn Lögdeå utanför Nordmaling och är omgivna av en idyllisk miljö såväl sommar- som vintertid.

I vår butik hittar ni 10.000-tals märkesvaror till bra priser och så även på webben. Vi har allt i från dam- och herrkläder till barnavdelning och inredning. Allt för att kunden ska få sin maximala shoppingupplevelse.

I butiken finner ni även Hildas café där vi serverar lättare luncher, smarrigt fika och glass. Man kan även passa på att ta en paus under shoppingrundan i en av våra sköna fåtöljer med en tidning eller fobollsmatch.

Märkesvaror

De bästa varorna från de bästa leverantörerna. Vår affärsidé är att under samma tak kunna erbjuda ett unikt utbud av billiga märkeskläder på Dam, herr, ungt och barn.

Service

Personlig service har varit ett ledord för oss sedan företaget startade 1922. Vi gör allt för att varje kund ska bli nöjd, känna sig välkommen och inte minst, viktig.

Kvalitet

Kvalitetsbegreppet har alltid varit en självklarhet i vårt utbud och med de leverantörer vi samarbetar med. Vi utmanar priset, inte kvaliteten.

Pris

Den stora skillnaden i vår affärsidé är att vi nu också kan erbjuda allt det vi hade tidigare i större omfattning men framförallt till betydligt lägre priser.


Varmt Välkomna till Häggströms i Lögdeå!

.